Projecten

In lijn met andere projecten van studioMERZ ontwierpen we een keuken als een vrijstaand object. Met een verrijdbare kookplaat in een nis voor het raam.

Lees meer

In een oud appartement plaatsten wij een volledig vrijstaande donkergrijze badkamer die contrasteert met de hoge witte ruimte.

Lees meer

De vloer van de entresol is het plafond van de badkamer. Een bijzonder combinatie van materialen, en douchen met een mooi uitzicht over de stad.

Lees meer

Een studie naar verticaal parkeren op een braakliggend terrein. Met groene wanden, zonnepanelen en balkons voor de bewoners.

Lees meer

We ontwierpen een eenvoudige maar praktische keuken die een nis in de woonkamer vult als een zwevend object.

Lees meer

Een familie met drie kinderen heeft meer woonruimte nodig. Wij ontwierpen een nieuwe verdieping met 2 slaapkamers, 2 balkons en een toilet.

Lees meer

Een OSB badkamer vervangt de keuken in een samengesteld appartement. De materiaalkeuze versterkt het beeld van een tijdelijk object.

Lees meer

Hoogstraat Hotel transformeert lege -gerenoveerde- winkels naar stijlvolle pop-up hotelkamers waar gasten kunnen genieten van hun verblijf.

Lees meer

Container City voegt waarde toe aan lege stedelijke gebieden. In plaats stagnatie en verval toont het verandering en vooruitgang.

Lees meer

Urban Village transformeert leegstaand vastgoed naar kleine gemeenschappen voor vluchtelingen in de meest positieve zin van het woord.

Lees meer

Een studie voor het hergebruiken van een oud schoolgebouw om families van vluchtelingen een thuis te bieden, ver weg van huis.

Lees meer

studioMERZ ontwierp een beursstand voor de Betondag. Deze originele stand werd bijzonder gewaardeerd door de klant, Dura Vermeer, en de bezoekers.

Lees meer

Open Huis. studioMERZ ontwierp en begeleide de renovatie van twee entreehallen van een appartementencomplex.

Lees meer

Een bedrijfsrestaurant werd getransformeerd naar een multi-functionele ruimte. Een plaats waar de medewerkers elkaar willen ontmoeten.

Lees meer

Permanente Tijdelijkheid. Een vijftal concepten die Łódź kunnen helpen bij een flexibele ontwikkeling van de stad.

Lees meer

Een architectonische studie naar de schoonheid van vergankelijkheid. Een oude fabriek wordt getransformeerd met een minimum aan renovatie.

Lees meer

Voor Kamp Westerbork ontwierpen we naast de commandantswoning een paviljoen dat dienst doet als bezoekerscentrum.

Lees meer

Een architectonische route door een steigerwerk naar het dak van de Fenixloods voor een prachtig uitzicht over Katendrecht met augmented reality.

Lees meer